• nl
  • en
  • fr

Bienvenue

Art de Vivre

Chambres d'Hôtes & Gîtes

Eten & drinken

Frankrijk, een land vol heerlijke en verse producten, de regio biedt uiteenlopende producten van het vlees van de Limousin koe tot de mooie kazen van locale geiten. Geniet van een glas wijn en een uitgebreide kaasplank bij het zwembad of in een van onze gezellige zitjes in de terrassen tuin.

Schuif in de ochtend aan en start de dag met een uitgebreid ontbijt buffet met o.a. verse croissants en een gezonde sap. Het ontbijt wordt iedere ochtend geserveerd van 8:30 tot 10:00 uur.

Daarnaast serveren wij drie keer per week, dinsdag, vrijdag en zondag, table d’hôtes waarbij onze gasten gezamenlijk kunnen aanschuiven. De liefde voor koken en de ervaring die wij hebben zorgen voor heerlijke gerechten op tafel. We combineren de rijke Franse keuken met invloeden van de Mediterrane keuken. We serveren deze avonden een vastgesteld drie gangen menu in onze binnentuin. Het menu serveren we voor €29,50 per persoon inclusief een karaf wijn. Voor kinderen onder de 10 jaar serveren we een aangepast menu voor €15,00.

Uiteraard houden we rekening met speciale dieet wensen zoals het bereiden van vegetarische en glutenvrije gerechten. Graag horen wij dit bij het maken van de reservering zodat wij ons hierop kunnen voorbereiden.